Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Enkelrum Standard

Med skrivbord, extra bekväm skrivbordsstol, bra skrivbords- och sängbelysning. Badrum med dusch och hårtork. Kylskåp finns på några rum.
Sängstorlek 90cm.

Enkelrum Business

Skrivbord med stol, en extra fåtölj, bra skrivbords- och sängbelysning. Några enstaka rum har egen hall och något rum har badkar.
Sängstorlek 140cm.

Dubbelrum Small

Ett litet mindre dubbelrum med en större säng, två täcken och fyra kuddar. Skrivbord med stol, och en extra sittfåtölj. På enstaka rum finns badkar. 
Sängstorlek 160cm.

Dubbelrum Standard

Dessa rum har en egen karaktär och charm. Sittgrupp med bord och sköna fåtöljer. Rummen har separat hall och på enstaka rum finns badkar.

Sängstorlek två separata 90cm.


Dubbelrum Superior

Våra största rum med lite extra vardagslyx som morgonrock, tofflor och något gott att dricka. Sittgrupp med bord och sköna fåtöljer. Egen hall med inbyggd klädgarderob, på enstaka rum finns badkar. 
Sängstorlek 180cm. 

Tillval

Lyxa gärna till din vistelse lite extra med följande tillval.

*En stor röd ros 120kr
*En stor blomsterbukett 250kr
*En skål med frukt och godis 120kr 
*En ostbricka 95kr 

Beställs senast dagen innan ankomst.

VID - Very important dog 

Vi vet att hundar är en del av familjen och inom Best Western Hotels & Resorts finns över 50 hundvänliga hotell i Sverige och mer än 1600 hundvänliga hotell världen över. Hos oss på Hotell Borås är hundar välkomna, pris 150kr per natt. 

För bokning av hundvänligt rum hos oss gäller följande:
* Din hund får en välkomstpresent samt mat- och vattenskål.  
* För att säkerställa att hundrum finns ledigt vänligen skicka din förfrågan via länken nedan. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.