Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Om hotellet

I en historisk fastighet från 1929, vars första hyresgäst var Borås Vin- och Spirituosabolag, finns idag 52 smakfullt inredda rum i art déco stil. Vi har varsamt försökt bevara charmen och känslan från den tiden, lite kuriosa att dagens reception har samma placering som dåtidens utskänkningsdisk av alkoholhaltiga drycker.

TV
Digitalt tv- system med 26 tv- kanaler, många i HD.

Utbud: SVT 1, SVT 2, SVT Barn/ SVT24, TV4, Kanal5, TV12, Kunskapskanalen, History, Kanal9, CNN, BBC World, Eurosport 1, Cartoon Network, Boomerang, H2, Discovery, ID Investigation Discovery, Nat Geo Wild, BBC Earth.
Internet
Snabbt och gratis, såklart!
Fiberanslutning med trådlöst Wi-Fi, hastighet 100/100 Mbit.

Du kan även mejla oss för utskrift, avgift vid stora utskrifter. 
Avtal
Reser du mycket i tjänsten eller privat? Då skall det löna sig teckna ett lokalt avtal direkt med oss!
Kontakta vår säljare för mer information och prisförslag.
Janne Johansson
Mobil: 0739- 91 04 16
E-post: janne@hotellboras.se

Omtanke

Vi bryr oss! Både om våra kollegor och om våra gäster. Vi bryr oss även om vår omvärld. Vi bär vår Svanen stämpel med stolthet. Genom Svanen tar vi hand om miljön på mängder av olika sätt. Den återspeglar sättet vi sparar på vatten, sparar på el, källsorterar och vilka leverantörer vi jobbar med.

Lokalt

Vi är det privatägda hotellet som verkligen kan verka på den lokala marknaden. Vi sponsrar lokala föreningar och hjälper till att utbilda stadens ungdomar i olika lärlingsprogram. Vår lokala närvaro syns även på frukostbuffén där vi genom konceptet Meet the locals jobbar med närproducerade varor och mycket hemlagat. 

Ambitiösa

Vi vågar sticka ut hakan och säga att vi är proffs på det vi gör. Ni kan lita på att vi tar hand om er som gäster och gör allt för att er vistelse ska bli så bra som möjligt. 

 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.