Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Vår frukost resa!

I många år har vi anlitat en extern restauratör som serverat vår frukost. Det är inte alltid vi har strävat åt samma håll och vi har länge försökt hitta en lösning där vi kan ta hand om vår frukostservering själva. Detta för att ge Er som våra gäster den bästa start på morgonen som finns. 
Nu har startskottet på denna resa börjat. 

Just nu: Restauranglokal och kök renoveras. Frukost serveras under tiden på Café Divine som ligger 80 steg till höger om hotellet. 
Måndag - Fredag 06:30 - 09:30 
Lördag - Söndag 07:30 - 10:30 

Psst - det skvallras även om en lobbybar med restaurang...

Best Breakfast to go

Du som har bråttom iväg och inte hinner avnjuta din frukost i lugn och ro ska självklart inte gå miste om en bra start på dagen. 
Vi förbereder gärna Best Breakfast to go till dig som du kan hämta i receptionen innan avresa. Beställning sker i receptionen innan 23:00 kvällen före. 
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.