Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Frukost – en bra start på dagen! 

En bra start på dagen börjar med en härlig frukost, för många är den en stor del av nöjet med att bo på hotell. Då alla Best Western Hotell är privatägda har våra frukostar skiljt sig åt en hel del, men nu börjar de likna varandra mer och mer. 
Vår vision är att vi ska servera den allra bästa hotellfrukosten som ska fokusera på kvalitet och inte kvantitet. 

Öppettider: 
Måndag - Fredag 06:30 - 09:30 
Lördag - Söndag 07:30 - 10:30 

Best Breakfast to go

Du som har bråttom iväg och inte hinner avnjuta din frukost i lugn och ro ska självklart inte gå miste om en bra start på dagen. 
Vi förbereder gärna Best Breakfast to go till dig som du kan hämta i receptionen innan avresa. Beställning sker i receptionen innan 23:00 kvällen före. 
 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.