Före ankomst

Parkering     

Vi har garageplatser för 150kr/natt. Förbokning rekommenderas.

På gatorna är det fri parkering mellan 18:00-09:00 under vardagar. Mellan 09:00-18:00 kostar det 20kr/timme men man får endast stå 2 timmar åt gången.

Från lördag 15:00 är det fri parkering fram till måndag 09:00. 

Kontantfritt

Vi har blivit ett kontantfritt hotell vilket innebär att det inte går att betala kontant hos oss längre. Framöver är det endast konto/kreditkort som gäller. Företagskunder kan som tidigare välja att betala via faktura i samråd med hotellet.
Det är bättre för miljön, för vår säkerhet och enklare för dig som kund.

Gym

För er som är träningssugna så har vi ett samarbete med Fitness 24 Seven som ligger ca 6min bort från hotellet. Gymmet är öppet dygnet runt så ni kan träna när det passar, pris 30kr per gång.

 

Best Western Rewards     

Best Western Rewards är vårt globala lojalitetsprogram. Som medlem får du poäng vid varje kvalificerad
övernattning förutsatt att du visar upp ditt medlemskort eller uppger ditt medlemsnummer. 
Ju högre nivå du ligger på desto bättre förmåner och rabatter erbjuder vi.  

Status Match 

Har du lojalitetskort från en annan hotellkedja än Best Western Hotels & Resorts och som är högre än en basnivå? Bli medlem i Best Western Rewards och vi uppgraderar ert medlemskap direkt till motsvarande nivå i vårt lojalitetsprogram. 

Scanna in ditt medlemskort tillsammans med Best Western Rewards medlemsnummer till bwr.service@bestwestern.com

Best Western to go app

Som medlem får du alltid 15% rabatt på alla Best Western hotell runt om i världen. Logga in med din Rewards-profil och boka Best Western Rewards Rate. Eller varför inte ladda ner Best Western to go appen och boka där, då har du även koll på dina poäng och din medlemsnivå.  
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.