Best Western Plus Hotell Borås

Familj - Zoo och Badpaket

Varför välja när ni kan besöka både Borås Djurpark och Alidebergsbadet!
Ta med familjen på en äventyrshelg i Borås. Starta med att plaska och åka rutschbanor på Alidebergsbadet. Ladda sedan batterierna hos oss med en skön natts sömn & en härlig frukostbuffé så är ni redo för en ny spännande äventyrsdag på Borås Djurpark. Där kommer ni få se vilda djur på nära håll men även få upptäcka våra forntida dinosaurier på ett helt nytt sätt. Ni väljer såklart själva vilken ordning ni vill uppleva våra äventyr.

Med vårt Zoo och Badpaket får ni inträde till Borås Djurpark och Alidebergsbadet samt en hotellövernattning för hela familjen. Självklart ingår vår härliga frukostbuffé.

Lågsäsong

Pris i Standardrum: Från 1910: - för 2 vuxna och 2 barn. 
Pris i Superior rum: Från 2010: - för 2 vuxna och 2 barn.

Högsäsong 1 Juni - 31 Augusti 

Pris i Standardrum: Från 2090:- för 2 vuxna och 2 barn. 
Pris i Superior rum: Från 2190: - för 2 vuxna och 2 barn.


Erbjudandet gäller alla helger och lov under året då Borås Djurpark och Alidebergsbadet är öppet. 
Samt alla dagar under högsäsongen 2019.

Best Western Plus Hotell Borås, Borås
Tel: + 46 (0) 33-799 01 00
E-post: info@hotellboras.se

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy